Best Guest Finland

Olemme Jaana, Heini ja Hanna, paikalliset suomalaiset naiset eri aloilta, mukana monenlaisessa toiminnassa. Olemme tunteneet toisemme useita vuosia ja miettineet miten avata Etelä-Karjalan nähtävyyksiä ja paikallisia palveluja matkailijoille. Vuonna 2017 päätimme alkaa toimia yhdessä ja perustimme oman Best Best Finland -osuuskunnan suunnittelemaan ja tarjoamaan pyöräilymatkapaketteja, joissa hyödynnämme osaamistamme ja paikallistuntemustsa. Toimimme Kaakkois-Suomessa ja erityisesti Saimaan alueella.

Miksi pyöräilyä

Rakastamme jokainen pyöräilyä ja olemme vakuuttuneita siitä, että pyörällä ajaessa ehtii nähdä ja kokea maisemaa ja rauhallinen vauhti ja sopivan vaativat päivämatkat tuovat hyvää oloa. Pyöräily on paitsi terveellistä, myös hauskaa ja ekologista, se tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ja tutustua paikallisiin asukkaisiin ja kulttuuriin. 

Miksi Best Guest

Yrityksemme nimi, Best Guest Finland, kertoo liiketoiminnan ideasta keskittyä asiakkaidemme tarpeisiin ja  ottaa heidät karjalaiseen tapaan vastaan parhaina vieraina. Tärkein tavoitteemme onkin huolehtia vieraistamme parhaalla mahdollisella tavalla ja esitellä parhaat ja mielenkiintoisimmat ja aarteet reittien varrelta, mutta myös tarjota mahdollisuuden nauttia hitaasta matkan teosta.

Lue lisää arvoista täältä!