Varaaminen

Miten teen varauksen pyörämatkalle

Alla löydät tietoa miten valita sinulle sopiva ohjelma pyöräilylomallesi ja miten voit tehdä varauksen.

Lähtölaskenta pyörälomalle

Valitse matka

Valitse ensin mieleisesi reitti ja matkapaketti, ja valitse lähtöpäivä kalenterista. Kerro myös matkaseurueen koko, ja klikkaa "VARAA" jonka jälkeen pääset kertomaan yhteystietosi ja mahdolliset muut toiveet. Voit tässä vaiheessa esittää myös kysymyksiä, eikä lomakkeen lähettäminen sido sinua mihinkään. Voit lisätä ohjelmaan pyöräilyn lisäksi muitakin aktiviteetteja kuten melontaa, kalastusta tai opastettuja kierroksia, kerro meille toiveesi! 

Matkaohjelman suunnittelu

Kun Best Guest Finland on saanut viestisi, tiimimme alkaa suunnitella pyöräilylomaasi. Tarkistamme saatavuudet toivomallesi ajalle palveluntarjoajien kanssa, ja vastaamme mahdollisimman pian lähettämällä sinulle matkatarjouksen sähköpostitse.

Voit hyväksyä tai hylätä tämän tarjouksen vastaamalla sähköpostiin. Jos et vielä ole täysin tyytyväinen matkaohjelmaan, voit myös pyytää muutoksia.

Vahvista varauksesi

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme tietylle ryhmäkoolle ja lähtöpäivä on varmistettu, vahvistat varauksen suorittamalla 20% matkan kokonaishinnasta Best Guest Finlandin pankkitilille. Varausmaksun saatuamme teemme sitovat varaukset palveluntarjoajiltamme.

Maksut

Jäljellä oleva hinta 80 % maksetaan Best Guest Finlandille 28 päivää ennen matka alkua. Laskut lähetetään sähköpostilla antamaasi osoitteeseen.

Maksut ja matkaehdot

Muista lukea varaus- ja peruutusehdot tarkasti ennen varaamista ja matkalle lähtöä. Varaamalla matkan hyväksyt nämä ehdot.

Noudatamme myös yleisiä valmismatkaehtoja niissä kohdin, joita emme ole määrittäneet tarkemmin omissa ehdoissamme.