Uutiset ja ajankohtaiset

18.10.2019 Green Start

Best Guestin Green Start - toimintasuunnitelmamme on hyväksytty! Suunnitelmasta ilmenee tapamme toimia vastuullisen matkailun arvojen näkökulmasta. Best Guest Finlandin toiminnan perusajatukset nojautuvat vastuulliseen toimintapaan jo lihasvoimalla liikkumisessa, arvostamme luontoa ja alueen kulttuuria sekä teemme yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Lue lisää arvoistamme täältä!

14.8.2019 Saimaa Geopark partner

Best Guest on Saimaa Geoparkin partneriyritys. Pyöräreiteillämme voi tutustua Saimaa Geoparkin geokohteisiin ja kulttuurikohteisiin, mm. Imatrankoskeen ja Ruokolahden kirkonmäkeen. Saimaan alueella on useita kiehtovia luontokohteita, joissa voi tutustua merkkeihin Saimaan synnystä.

6.5.2019: Osallistu Facebookissa arvontaan ja voit voittaa yöpymisen JaananPihalla!


Best Guest Finlandin Facebook-sivuilla on parhaillaan käynnissä arvonta, jossa voit voittaa yhden yön aittamajoituksen ruokailuineen kahdelle hengelle.  Osallistu arvontaan täällä!

Palkinto sisältää kahdelle henkilölle yhden yön aittamajoituksen JaananPihalla, päivällisen, mahdollisuuden saunoa sekä aamiaisen. Palkinnon arvo on 135 e. Voit käyttää palkinnon toivomanasi ajankohtana vuonna 2019. Kommentoi kuvaa Facebook-sivuillamme 29.4.-19.5. välisellä ajalla ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoineiden kesken heti arvonta-ajan päätyttyä.

 

7.4.19: Varaa matkasi nyt ja saat opastetun retken kaupan päälle!

Matkaa lähelle ja suuntaa kesälomamatkalla Saimaan alueelle! Tarjoamme ilmaisena lisäpalveluna opastetun luontoretken eväät sisältäen matkoihin, jotka on varattu ennen vappua. Suomalaisille ryhmille palvelu voi olla muukin opastettu osio reitin varrella, esimerkiksi tutustuminen paikalliseen nähtävyyteen. Best Guest Finlandin pyörämatkoilla pääset tutustumaan luonnonläheisiin kohteisiin omassa vauhdissasi, oman seurueesi kanssa. Paketoimme matkat vahvalla paikallistuntemuksella, ekologisuutta ja paikallisuutta vaalien.

Varaa pyöräpakettisi kotisivuiltamme ja vastauksena varaustiedusteluumme lisäämme ehdotuksia ilmaisesta lisäpalvelusta.

 

1.2.19: Olemme palanneet kansainvälisiltä Grüne Woche -messuilta Berliinistä!

Lämpimät kiitokset kaikille jotka seurasitte messuiluamme Suomen osastolla tai poikkesitte messuilla ja jopa standillamme. Olipa hieno kokemus kaikenkaikkiaan ja mahtavaa jutella monien mukavien ihmisten kanssa. Suomi todella kiinnostaa, ja hyvin monet ilahtuivat kuullessaan mahdollisuudesta tulla pyöräilylomalle Suomeen. 

Nyt valmistaudumme kesäkauteen ja odotamme innokkaasti vieraita tulevaksi.

Best Guest Finland -tiimi