Best Guest Finland

ВОЗЬМИ ВЕЛОСИПЕД И ИСПЫТАЙ НАСТОЯЩЕЕ УДОВОЛЬСТВИЕ ОТ НЕСПЕШНОГО ПУТЕШЕСТВИЯ НА ПРИРОДЕ!

Посвяти время себе! Возьми паузу, чтобы расслабиться в тишине леса, насладиться купанием в чистой озерной воде и восстановить силы, отведав региональные блюда и насладившись горячей сауной в конце дня. Мы в Best Guest Finland разрабатываем уникальные и индивидуальные туры на велосипедах в регионе озер Финляндии. Наши маршруты тщательно спланированы опытными экспертами в области экологии и туризма. Мы предлагаем нашим гостям наилучшие впечатления. Приглашаем вас окунуться в уникальную атмосферу природы, созданной тысячелетия назад во время таяния ледников.

Esimerkkejä pyörämatkapaketeistamme ru

Pyörämatkamme ovat omatoimisia tai opastettuja matkapaketteja eri teemoilla: Saimaa, Rautaesirippureitti ja Aittaloma. Tässä ajankohtaisimmat lisää reittejä löytyy vähän ylempää teemakuvien takaa. Voit varata myös opastettuja retkiä metsään, vesille tai kulttuurikohteisiin joko pyörämatkasi varrella tai erikseen.

Tarinoita reittiemme varrelta ru

"Retki kokonaisuudessaan oli täydellinen, pysähdykset oli suunniteltu kiinnostaviin paikkoihin ja saimme superaidon, kiinnostavan ja ihanan katsauksen suomalaiseen kulttuuriin, elämään ja kauniiseen luontoon."

Lena ja Carolin, Saksa

"Olemme tehneet monia pyöräily- ja melontaretkiä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun ne yhdistettiin – toimii! Kroppaa tuli rasitettua monipuolisesti ja maisemia ja luontoa sai kokea sekä maalla että vesillä. Oli mukavaa, kun majapaikat oli valmiiksi varattu ja aina pääsi nukkumaan lakanoiden väliin eikä tarvinnut kuljettaa mukana muuta kuin vaihtovaatteet. Asiantunteva retkisuunnitelma johdatti sellaisiin hienoihin kohteisiin, joita tuskin omin avuin olisimme löytäneet."

Airi & Sepi, Suomi

"Hämmästyttävä kokemus! Tein matkan aivan yksin, mikä oli myös aivan uusi kokemus minulle. Polkupyöräily keskellä Etelä-Karjalan luontoa ja kauniin maiseman taltioiminen oli kokemus, jota en koskaan unohda. Kiitos paljon! Olen erittäin tyytyväinen kaikkiin majoituspaikkoihin sekä mukaviin emäntiin ja isäntiin. Rautaesirippureitti on ehdottomasti hieno ja suositeltava matka. Etelä-Karjala kannattaa todella pyöräillä päästä päähän!"

Luis-Fernando, Saksa

Uutiset ru

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duisautem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

10.01.2020

10.01.2020

14.08.2019