Best Guest Finland

Keitä me olemme

Olemme Jaana ja Hanna, paikalliset suomalaiset naiset, meillä yhteensä pitkästi kokemusta monenlaisessa toiminnasta. Olemme tunteneet toisemme useita vuosia ja miettineet miten avata Etelä-Karjalan nähtävyyksiä ja paikallisia palveluja matkailijoille. Vuonna 2017 päätimme alkaa toimia yhdessä ja perustimme oman Best Best Finland -osuuskunnan suunnittelemaan ja tarjoamaan pyöräilymatkapaketteja, joissa hyödynnämme osaamistamme ja paikallistuntemustsa. Toimimme Kaakkois-Suomessa ja erityisesti Saimaan alueella.

Pyöräilyyn hurahtaneita

Rakastamme pyöräilyä ja sitä, että pyörällä ajaessa ehtii nähdä ja kokea maisemaa. Rauhallinen vauhti ja omaan kuntoon sopivan pituiset pyöräretket tuovat hyvää oloa. Pyöräily on paitsi terveellistä, myös hauskaa ja ekologista, se tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ja tutustua paikallisiin asukkaisiin ja kulttuuriin.

Palvelulupaus vieraillemme

Yrityksemme nimi, Best Guest Finland, kertoo liiketoiminnan ideasta keskittyä asiakkaidemme tarpeisiin ja  ottaa heidät karjalaiseen tapaan vastaan parhaina vieraina. Tärkein tavoitteemme onkin huolehtia vieraistamme parhaalla mahdollisella tavalla ja esitellä parhaat ja mielenkiintoisimmat aarteet reittien varrelta, mutta myös tarjota mahdollisuuden nauttia hitaasta matkan teosta.

Lue lisää arvoista täältä!