Varaaminen

Matkan varaaminen ja reitille lähtö

Alla löydät tietoa miten teet varauksen Best Guest -pyörämatkalle ja miten pääset sujuvasti pyöräilyreitillä matkaan.

Minkä reitin valitsisin?

Tutustu tarjoamiimme matkapaketteihin, jotka eroavat teemoiltaan sekä reitin ja matkan pituudelta. Kun löydät mieleisesi matkan, ja valitse lähtöpäivä kalenterista. Kerro myös matkaseurueen koko, ja klikkaa "LISÄÄ VARAUSKORIIN" jonka jälkeen sinun tulee täyttää yhteystietosi, voit myös kertoa ryhmästä ja toiveistanne matkalle.

Varausmaksu on 20 % matkan kokonaishinnasta, se maksetaan verkkomaksuna.

Teemme valmistelut puolestasi

Kun Best Guest Finland on varausviestin, tiimimme alkaa tekee varaukset pyöräilylomaasi sisältyvistä palveluista. Lähetämme sinulle tarkennetut tiedot ja matkaohjelman, jonka avulla pääsette valmistautumaan matkaan, halutessasi myös tutustumaan ennakkoon tulevaan matkareittiin. 

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme esittämiinne ennakkokysymyksiin liittyen vaikkapa matkakohteisiin tai tapahtumiin. 

Helposti matkaan

Kun tiedämme miten ja milloin tulet pyörämatkasi lähtöpaikkaan, annamme reittiohjeistuksen, jonka avulla pääset mukavasti matkaan. Saatte myös viime hetken vinkit pyöräreitin varrelle sijoittuvista kiiinnostavista käyntikohteista ja palveluista. Best Guestin palveluihin kuuluu tapaaminen paikallisen matkanjärjestäjän edustajan kanssa, se voi olla heti alussa tai jossain vaiheessa matkasi varrella. 

Turvallisesti reitillä

Pyöräilette reitillä mobiiliohjeen ja sanallisen kuvauksen opastuksella. Voitte soittaa lisää neuvoja mihin tahansa kysymyksiin. Majoitukset on varattu valmiiksi ja ruokailumahdollisuuksista saatte suositukset kullekin päivälle. Eräillä reittiosuuksilla ruokapalveluja on harvassa, silloin varmistamme että teillä on eväitä varattuna riittävästi päivän varalle.

Maksut ja matkaehdot

Muista lukea varaus- ja peruutusehdot tarkasti ennen varaamista ja matkalle lähtöä. Varaamalla matkan hyväksyt nämä ehdot.

Noudatamme myös yleisiä valmismatkaehtoja niissä kohdin, joita emme ole määrittäneet tarkemmin omissa ehdoissamme.

 

Kysy lisää ennen varausta, ennen matkaa ja matkan aikana!

Jos sinulla on kysyttävää ennen varaamista tai sen jälkeenkin, lähetä  meille viesti palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@bestguestfinland.fi tai soita puh. 050 434 0051.