Best Guestin arvot

Paikallisuus 

Palvelumme perustuu paikallisten toimijoiden verkostoon. Me Best Guest Finland -matkojen tuottajat tunnemme kotimaakuntamme kylät ja kaupungit sekä tiet ja polut. Tiedämme mitä kaikkea täältä löytyy ja mitä tapahtuu kun olet täällä. Olemme mukana matkallasi kun tarvitaan.

Haluamme tarjota vieraillemme tilaisuuden osallistua paikalliseen elämäntapaan, majoittua maaseudun pienissä yrityksissä tai kotimajoituksessa. Saat syödä terveellistä suomalaista ruokaa, josta osa hankitaan suoraan luonnosta. Mikäli haluat, voit osallistua vaikkapa puutarhan hoitoon, kalaretkeen, marjojen keräämiseen ja ruuan laittoon näin hankituista aineksista.

Kiireettömyys 

Best Guest-matkalla etenet polkupyörällä juuri sillä vauhdilla mikä sinusta tuntuu hyvältä. Haluamme sinun nauttivan matkasta kaikessa rauhassa ilman kiirettä. Aikataulut tehdään niin väljiksi, että voit viipyä kiinnostavissa kohteissa halutessasi. Kiireettömyys tuo hyvää oloa!

Kiireettömyys merkitsee rauhallista mieltä ja hyvää oloa. Päivän ponnisteluista väsyneet lihakset saa pehmeiksi suomalaiseen tapaan saunan lämmössä. 

Luonnosta huolehtiminen

Luonto on meille elinympäristö. Haluamme tarjota sinulle kokemuksen Etelä-Karjalan luonnosta, missä tärkeimmät elementit ovat monimuotoiset metsät ja lukemattomat järvet. Luonto tarjoaa virikkeitä kaikille aisteille: lintujen laulu ja tuulen humina, metsän tuoksut ja makeat marjat. Marjoja ja sieniä ruuaksi kerätään niiden satokausina.

Vastuullisuus

Noudatamme kestävän kehityksen mukaista vastuullista toimintatapaa ja huomioimme sen kaikessa toiminnassamme. Vastuullisuus tarkoittaa meille

  • polkupyörällä ja julkisilla liinennevälineillä liikkumisen edistämistä.
  • majoitusten ja muiden palvelujen järjestämistä pieniltä paikallisilta yrityksiltä.
  • panostamista uusiutuvien luonnonvarojen kestävään käyttöön.
  • pyrkimystä tuottaa mahdollisimman vähän jätettä ja päästöjä.
  • toimintaa luonnossa jälkiä jättämättä.
  • paikallisten tuotteiden ja palvelujen hyödyntämistä.

Toivomme vieraidemme tukevan näitä tavoitteitamme suojella kaikista arvokkainta yhteistä omaisuuttamme, luontoa.

Henkilökohtainen palvelu

Best Guest-konseptimme lähtee yksilöllisestä matkansuunnittelusta. Otamme vieraamme vastaan henkilökohtaisesti ja huolehdimme matkan sujuvuudesta. Järjestämme ohjelmaan paikallisia oppaita ja tapaamisia paikallisten asukkaiden kanssa vieraiden toiveiden mukaan. Toimintamme tavoitteena on tuottaa elämyksiä, hyvää oloa ja iloa jokaiselle vieraallemme.

Turvallisuus kaikessa toiminnassa

Vieraidemme turvallisuus on keskeinen periaate toiminnassamme. Ohjaamme pyöräreitit vähäliikenteisille teille, huolehdimme turvavarusteista ja annamme ohjeet turvalliseen ajotapaan. Jos jotain sattuu, annamme kaiken mahdollisen avun tilanteen selvittämisessä.

Tutustu pyöräilijöiden turvallisuusohjeisiimme!