Info

Tietoja matkapakettien varaamisesta ja valmistautumisesta

Varaaminen

Miten teen varauksen pyörämatkalle

Sivulta löydät tietoa miten valita sinulle sopiva ohjelma pyöräilylomallesi ja miten voit tehdä varauksen.

Matkaohjeita

Hyödyllistä tietoa

Sivulta löydät hyödyllistä tietoa ja vastauksia kysymyksiin, jotka nousevat mieleen reissua suunnitellessa. Jos et löydä etsimääsi tietoa, vastaamme mielellämme ja kerromme lisää parhaiten sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin kysymyksiin.

Pyörät ja reitit

Pyörät, varusteet ja reitin seuraaminen

Sivulta löydät tietoa omatoimisesta pyörämatkasta, pyöristä ja varusteista, matkatavaroiden kuljetuksesta sekä reitin seuraamisesta ja tuesta.

OMATOIMINEN PYÖRÄMATKA

Pyörämatkamme tehdään itsenäisesti yksilöllisen päiväohjelman ja mobiilikartan avulla. Ryhmäänne kuuluu vain oma perhe- tai kaveriporukka – päätätte itse kenen kanssa haluatte pyöräloman kokea. Laadimme matkasuunnitelman ja aikataulun toivomuksenne mukaisesti sopivan väljäksi, jotta matkalla ei ole kiireen tuntua. Paikallistuntemuksellamme osaamme antaa vinkit reitin varrella olevista kiinnostavista kohteista ja tapahtumista sekä järjestää lisäpalveluja, kuten opastusta ja lisäaktiviteetteja (esim. melonta) toivomustenne mukaisesti. Tärkein tavoitteemme on tarjota pyöräilyn avulla helppo irtiotto arjen kiireistä ja mukavia elämyksiä Etelä-Karjalassa, Saimaalla ja itärajan pinnassa.

PYÖRÄT JA VARUSTEET

Paketeissamme on pääsääntöisesti hinnoiteltu mukaan pyörävuokra. Mikäli haluat tuoda oman pyöräsi mukanasi, tarkistetaan hintaa sen osalta. Yhteistyökumppanimme vuokrapyörät ovat laadukkaat ja ne huolletaan ennen luovutusta.

Pyörävuokra: ensimmäinen päivä 25 €, seuraavat päivät 15 € /pyörä. Viikkovuokra 90 €. 

Vuokrapyörän mukana on kypärä, pyörälaukku ja perushuoltovälineet. Voitte hoitaa rikkoutuneen kumin korjauksen tai vaihdon itse, ja ongelmissa olemme tavoitettavissa päivittäin klo 8-20. Ratkaisut löydämme, ja tarvittaessa järjestämme apua paikalle.

MATKATAVAROIDEN KULJETUS

Jos mukana on matkatavaroita enemmän kuin voit kuljettaa pyörällä, hoidamme matkatavaroiden kuljetuksen tarpeellisiin majoituskohteisiin. Kun kuormassa on vain päivän aikana tarvittavat tai ehkä yhden yön varusteet, voi antaa pyörän rullata vapaammin ja keskittyä nauttimaan maisemista ja luonnonäänistä.

REITIN SEURAAMINEN JA TUKI

Ennen matkaa saatte tarkan matkaohjelman ja reittikartan sähköisenä. Aloitustapaamisessa annamme viimeiset ohjeet ja kartan printattuna sekä käymme reitin vielä läpi yksityiskohtaisesti, informoimme myös tiedossa olevista paikallisista tapahtumista. Ohjeissa on vinkit nähtävyyksistä, levähdyspaikoista ja ruokailumahdollisuuksista reitillä. Keskeinen väline reitin seuraamisessa on mobiilikartta, joten älypuhelin tai tablettitietokone on suositeltava, ainakin yksi ryhmää kohti. Pyörissä on puhelinta varten pikkulaukku kiinnittettynä ohjaustankoon. Puhelimen lataamisesta on huolehdittava, suosittelemme ottamaan mukaan varavirtalähteen (joka pitää myös muistaa ladata majoituspaikassa seuravaa päivää varten).

Jos sattuisi käymään niin, että eksytte tai matkalla tulee mitä tahansa kysymistä, voitte aina soittaa meille, päivystämme klo 8-20.