Kuva tulossa
01.05.2021

Uusia aktiviteetteja Best Guest Finlandissa

Tästä kesästä alkaen voit lisätä opastettuja luontoretkiä pyöräilyreissullesi tai valita vain löytääksesi luonnon ja geologisen vetovoiman patikoimalla.

Moikka Best Guest,

Minun nimeni on Larisa ja olen kotoisin Romaniasta. Ihan nuoresta alkaen minua on kiehtonut luonto ja sen kaikki kauniit, mysteeriset ja ihmeelliset asiat. Parhaat muistoni lapsuudestani ovat vuoristovaellukset perheeni kanssa, meren ääni auringon noustessa, kalastuspäivät isäni kanssa ja kaikki muut meidän luontoreissumme. Vaikka olen kasvanut isossa kaupungissa, niin luonto on ollut aina tärkeässä osassa minulle ja minun perheelleni. Luonnosta saan iloa ja olen luonteeltani sosiaalinen, joten haluan jakaa kokemukseni muiden kanssa… ja näin päätin tulla luonto-ohjaajaksi, sinun luonto-ohjaajaksesi.

Tulin ensiksi Suomeen vaihto-oppilaaksi ja rakastuin Suomen luontoon. Pikkuhiljaa pääsin tutustumaan uusiin alueisiin Saimaan alueella, niiden tarinoihin ja geologisiin tietoihin ja Saimaan luonto yllätti minut taas.

Olen vaeltanut ja tutustunut moniin Etelä-Karjalan luontokohteisiin ja sinun toiveidesi mukaan voin suunnitella ikimuistoisia luontoreissuja. Olen suunnitellut ja toteuttanut luontoretkiä, TYKY-päiviä ja maastoruokailuja erikokoisille ryhmille.

Ennen kuin me pääsemme tutustumaan ja juomaan kupilliset kuumaa nokipannukahvia Saimaan maisemissa, pysy terveenä ja  muista, että yhdessä me selviämme tästä tilanteesta.

 

Saimaan luonnosta rakkaudella,

Larisa luonto-ohjaaja