Pyörät, varusteet ja reitin seuraaminen

OMATOIMINEN PYÖRÄMATKA

Pyörämatkamme tehdään itsenäisesti yksilöllisen päiväohjelman ja mobiilikartan avulla. Ryhmäänne kuuluu vain oma perhe- tai kaveriporukka – päätätte itse kenen kanssa haluatte pyöräloman kokea. Laadimme matkasuunnitelman ja aikataulun toivomuksenne mukaisesti sopivan väljäksi, jotta matkalla ei ole kiireen tuntua. Paikallistuntemuksellamme osaamme antaa vinkit reitin varrella olevista kiinnostavista kohteista ja tapahtumista sekä järjestää lisäpalveluja, kuten opastusta ja lisäaktiviteetteja (esim. melonta) toivomustenne mukaisesti. Tärkein tavoitteemme on tarjota pyöräilyn avulla helppo irtiotto arjen kiireistä ja mukavia elämyksiä Etelä-Karjalassa, Saimaalla ja itärajan pinnassa.

PYÖRÄT JA VARUSTEET

Pakettien hintaan ei sisälly pyörävuokraa, mutta järjestämme vuokrapyörät tarvittaessa. Yhteistyökumppanimme vuokrapyörät ovat laadukkaat ja ne huolletaan ennen luovutusta.

Pyörävuokra: ensimmäinen päivä 25 €, seuraavat päivät 15 € /pyörä. Viikkovuokra 90 €. 

Vuokrapyörän mukana on kypärä, pyörälaukku ja perushuoltovälineet. Voitte hoitaa rikkoutuneen kumin korjauksen tai vaihdon itse, ja ongelmissa olemme tavoitettavissa päivittäin klo 8-20. Ratkaisut löydämme, ja tarvittaessa järjestämme apua paikalle.

MATKATAVAROIDEN KULJETUS

Jos mukana on matkatavaroita enemmän kuin voit kuljettaa pyörällä, hoidamme matkatavaroiden kuljetuksen niinhin majoituskohteisiin, mihin mahdollista. Kun kuormassa on vain päivän aikana tarvittavat tai ehkä yhden yön varusteet, voi antaa pyörän rullata vapaammin ja keskittyä nauttimaan maisemista ja luonnonäänistä.

REITIN SEURAAMINEN JA TUKI

Ennen matkaa saatte tarkan matkaohjelman ja reittikartan sähköisenä. Aloitustapaamisessa annamme viimeiset ohjeet ja kartan printattuna sekä käymme reitin vielä läpi yksityiskohtaisesti, informoimme myös tiedossa olevista paikallisista tapahtumista. Ohjeissa on vinkit nähtävyyksistä, levähdyspaikoista ja ruokailumahdollisuuksista reitillä. Keskeinen väline reitin seuraamisessa on mobiilikartta, joten älypuhelin tai tablettitietokone on suositeltava, ainakin yksi ryhmää kohti. Pyörissä on puhelinta varren pikkulaukku kiinnittettynä ohjaustankoon. Puhelimen lataamisesta on huolehdittava, suosittelemme ottamaan mukaan varavirtalähteen (joka pitää myös muistaa ladata majoituspaikassa seuravaa päivää varten).

Jos sattuisi käymään niin, että eksytte tai matkalla tulee mitä tahansa kysymistä, voitte aina soittaa meille, päivystämme klo 8-20.